torstai 26. maaliskuuta 2015

Valikoituja kertomuksia


Koulun paras opettaja

Istuin etupenkissä luokkahuoneen reunassa ja ajattelin samaa, mitä moni lukiolaispoika ajattelee - tyttöjä. Haaveillessani eroottisista seikkailuista annoin silmieni katsella nuorta naisopettajaamme. Kesken kaiken hän vilautti yllättäen intiimejä paikkojaan hameensa alta vilkaisten samalla minua, mikä sai minut häkeltymään ja punastumaan.

Tavatessani opettajan sattumalta eräänä iltana hän pyysi minut luokseen teelle. Hörppiessäni teetä selasin opettajan valokuva-albumia, jonka viimeisillä lehdillä oli muutama häntä esittävä alastonkuva. Nolostuin kuvat nähdessäni ja vielä enemmän nolostuin, kun opettaja kysyi, olisinko kiinnostunut ottamaan lisää samanlaisia. Seuraavalla kerralla minulla oli kamera mukanani. 




Kanoottiretki

Lähdin melomaan kesämökiltä ja päädyin erään maalaistalon rantaan juttelemaan eronneen rouvan kanssa, jonka etäisesti tunsin. Hän oli lämmittämässä rantasaunaa. Päädyin lopulta miehenpuutteesta kärsivän naisen uimaseuraksi ja laudeseuraksi ja vähän enemmänkin. Jonkinlainen romanssin poikanenkin kummitteli jo mielessäni.




Avohaarahousuissa työpaikalla

Työskentelin konsulttiyhtiössä, joka oli erikoistunut PR-kampanjoihin ja mainosprojekteihin. Yhtiössä kokeiltiin uudenlaista rahankeräystekniikkaa, mihin kuuluivat arpajaiset siitä, kuka työntekijöistä joutuisi olemaan yhden päivän työssä avohaarahousuissa. En arvannut, mihin kokeilu johtaisi.




Kameran kanssa luonnossa

Avohaarahousukokeilu innosti minua ja erästä naispuolista työtoveriani hieman enempäänkin paljasteluun. Lähdin esittelemään hänelle saarta, jonka rannoilla voi harrastaa yksityistä nudismia. Tämä on pieni välitarina ennen kuin mennään pikkujouluihin. Kertomuksen liitteenä olevat kuvat, joita on jonkin verran muokattu, ovat "aitoja".   




Pikkujoulujuhlat avohaarahousuissa

Vaikka olin päättänyt, että avohaarahousuista ei enää puhuta, työtoverini saivat minut suostumaan pikkujouluihin, joissa kaikki olisivat edellä mainitussa asussa. Illan edetessä iskin silmäni erityisesti yhteen naispuoliseen työntekijäämme, jonka suloisuutta en voinut vastustaa.




Transnistrian Highway

Tämä on erilainen kertomus, jossa mennään monessa mielessä kyseenalaisille alueille. Ei sovi kenen tahansa luettavaksi.

Olin tekemässä toimittajan ominaisuudessa raporttia Transnistrian huumekaupasta, kun minut ja naispuolinen oppaani kidnapattiin ja tuomittiin kuolemaan vakoilusta. Odottaessamme yöllä teloitusta antauduimme viettiemme valtaan. Pelastuimme kuin ihmeen kaupalla viime hetkellä hirttoköysistä, johon meidät sekä eräitä muita tuomittuja oli alastomina ripustettu. Kaikki eivät olleet yhtä onnekkaita.




Yllätysrooli elokuvassa

Tuotantoyhtiöni sai tarjouksen tehdä realistinen sukupuolivalistuselokuva nuorisolle. Elokuvassa oli tarkoitus näyttää oikeata seksiä. Miespuolisen päänäyttelijän loukkaannuttua kesken kuvausten, jouduin ottamaan hänen roolinsa, kun muitakaan ei tehtävään saatu. Yhtiömme tarvitsi elokuvasta tulevan maksun, ja teettäjä tarvitsi elokuvan, joten hanketta ei voitu perua. Alun hermoilun jälkeen aloin nauttia näyttelemisestä kauniin naisen kanssa, joka oli toisessa pääosassa.




Yö elokuvastudiossa

Editoin naisnäyttelijän kanssa edellisellä kerralla kuvattuja otoksia. Lisäksi kuvasimme ja ”näyttelimme” uudestaan muutaman kohdan, jotka olivat jääneet vahingossa kuvaamatta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti